keskiviikko 4. tammikuuta 2017


SATA LEIJONAA SUOMELLE - INSPIRAATIOSuomen leijona on varastettu. Kutsumme sinut palauttamaan Suomen leijonan koko kansan omaisuudeksi. Tule suunnittelemaan
 leijonasta oma 
itsenäinen näkemyksesi.
Arkikäytössä leijonamme on valitettavasti joutunut vääriin käsiin. Sen ympärille on rakentunut syrjivää ilmapiiriä ja merkityksiä, joita on vaikea tunnistaa isänmaallisuudeksi. Samalla isänmaallisuuteen on liitetty suvaitsemattomia piirteitä.

Suomalaisuus, perinteet, kotimaa. Mitä kotimaani merkitsee minulle. Miten minä nään Suomen. Mitä Suomen leijona merkitsee minulle, ketä se edustaa tai mitä se edustaa. Näitä asioita olen pohtinut tänään.
Etsiessäni leijonan tarkoitusta suomalaisuudessa, kiinnitin huomiota eniten siihen missä kyseistä symbolia mm käytetään. Viina, väkevät pastillit, salmiakki ja jääkiekko nousi esille joka toi mieleen suomalaisen sisun. 
Aamusta sovittiin tiimin kanssa viikon 3 aikataulut projektin tekemiseen sekä keskusteltiin blogi postauksista joita tultaisiin tekemään.Pinterest kansion päivittelyn jälkeen siirryimme ajattelemaan ja piirtämään. Alla kuvia aikaansaannoksista. 

pinterest kansio "Suomi": https://fi.pinterest.com/idahakala/suomi/
Kun Suomi täyttää sata - video: https://www.youtube.com/watch?


 Nainen, jolla leijonan harja. Kuvastaa sitä kuinka suomalainen on itse leijona.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti