torstai 30. maaliskuuta 2017


NÄYTTÖ - READY 4 BISNES


OMAN TYÖSKENTELYN SUUNNITTELU JA AIKATAULUTUS 
En aikatauluttanut työprosessiani, mutta minulle oli selkeää että mitä pitää milloinkin olla hoidettuna jottei tulisi kiire. Kun lähdin tekemään ei mulla ollut myöskään varsinaista visiota että millainen ilme, jule yms. Kuitenkin, pinterest auttoi pääsemään kiinni ideaan. Olin avoin ja kiinnostunut. 
Ensikerralla aikataulutan paremmin. Jätin kaiken ehkä hieman viimetippaan, mutta toisaalta teen kiireessä kovempaa työtä. Minun täytyy oppia säännöllisyyttä, esim luonnoksissa olisin voinut jättää turhan piiperryksen vähemmälle. 
TAPAHTUMAILMEEN IDEOINTI 
Lemppari työvaiheeni! Hain inspistä pinterestistä, VAIKKAKIN olisin voinut hakea sitä laajemmin. Ajattelin myös enemmän itseäni (mistä mä tykkään), kuin että mistä kaikki tykkää. Mutta nään silti tilojen suunnittelu ideani upeana ja houkuttelevana. Halusin luoda Finlaysonin tiloista olohuonemaiset ja kodikkaat.
VAIHTOEHTOJEN SUUNNITTELU 
Pidin kaikki ovet avoinna kokoajan. Suunnitelma muuttui matkan varrella paljon ja hoksasin monia kertoja että tää olisikin parempi kuin toi aikaisempi. Jatkossa varaan suunnitelmaan enemmän aikaa jotta siitä tulisi hienompi.
VALINTOJEN PERUSTELE 
Täytyy myöntää että minulla oli niin kiire että oli "pakko" mennä sieltä missä rima on alhain. Se harmittaa, tiedän että olisin pystynyt graafisesti parempaan. Kaikki valintani eivät olleet tarkasti pohdittuja mutta seurasin intuitiotani. Tekijänä muutenkin mielummin teen siltä mikä tuntuu sillä hetkellä oikealta, ja niin tein tämänkin prokkiksen kanssa. 

VISUAALINEN ILME JA SEN HOUKUTTELEVUUS 
Logossa onnistuin mielestäni hyvin ja omaperäisesti, onhan se sentään omaa käsialaani eikä valmista fonttia. Siitä olen ylpeä ja aijon hyödyntää omaa käsialaani jatkossakin. Töideni graafinen ilme on mielestäni omaperäinen ja katseenvangitseva. Käytin paljon omia piirustuksia enkä mielestäni tylsiä illustraattori neliöitä ja kolmioita.

planssi
A3


A4

Facebook banneri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti